Despre Eternity II

Unul dintre jocurile puzzle care s-au vândut cel mai repede în toate timpurile s-a întors cu un premiu fantastic în valoare de 2 milioane de dolari ce i se oferă persoanei care aşează corect toate cele 256 de piese … persoana aceea  ai putea fi chiar tu !

Eternity II este continuarea lui Eternity I care a captat imaginaţia a mii de oameni în Marea Britanie în urmă cu 8 ani când un cec de 1 milion de lire sterline a fost înmânat celor doi studenţi care au rezolvat cu succes jocul puzzle după 18 luni de la lansare.

Spre deosebire de celelalte jocuri puzzle, care au o singură variantă corectă de a ajunge la soluţia finală, există mai multe moduri în care Eternity II poate fi rezolvat pentru a câştiga premiul de 2 milioane de dolari. Jocul puzzle conţine 256 de piese patrate ce au marginile de forma unor modele colorate care trebuie aliniate de la un capăt la celălalt al jocului.

Când ai completat jocul, prezintă soluţia ta cât mai repede posibil. Toate soluţiile prezentate vor fi încuiate într-un seif până la data de 31 decembrie 2008. În acea zi toate soluţiile vor fi deschise în ordinea datei la care au fost primite şi prima persoană cu o soluţie completă corectă câştigă marele premiu de 2 milioane de dolari.

Eternity II va fi disponibil ca şi gamă de produse ce include jocul principal la un preţ recomandat de vânzare de 150 lei (256 de piese) şi alte două jocuri puzzle ajutătoare. Jocul Puzzle Indiciu 1 având un preţ recomandat de vânzare de 60 lei (36 de piese) şi Jocul Puzzle Indiciu 2 la un preţ recomandat de vânzare de 80 lei (72 de piese). Rezolvarea Jocurilor Indiciu va descoperi locaţii ale pieselor-cheie din jocul principal pentru a vă ajuta să fiţi cu un pas mai aproape de câştigarea premiului de 2 milioane de dolari.